Dertig worden

05dec07

Over een paar maanden word ik dertig.
Akelige gedachten dringen zich op.
Twijfels ook, ineens

want
Wat met mijn ondergoed-met-kersen-en-aardbeienmotiefje bijvoorbeeld?
En mijn Kruidvatsnoepconsumptie?
Kinderchocolade na dertig?
Huilen bij Finding Nemo?
Onnozele filmpjes maken?
Op mijn hand schrijven?
Mijn kamer fuchsia verven?
Schrik hebben van vlinders?

Oh jee.
Mijn t-shirt van Robijn is nog niet versleten…
en dat van de troetelbeertjes ook niet.

Een Twix eten in laagjes, kan dat nog met een drie in mijn leeftijd?
“Hallo, moppies” zeggen tegen de cavia’s en konijnen bij Aveve?
Mijn computer een naam geven?
Bloggen?  

Aaaaaaaaaaaaaaah! Ik wil niet!!



11 Responses to “Dertig worden”

  1. een mens lijd het meest onder het lijden dat hij vreest…
    sterkte flora… 😉

  2. Awel, ik kan alleen maar zeggen: het valt allemaal best mee die dertig … eens je er voorbij bent.
    Trouwens dertig was moeilijk, maar 31 was pas echt een ramp. En trouwens: bleef gewoon doen waar je zin in hebt !

  3. Het went wel na een aantal jaartjes, chrrrrrrr.

  4. je bent zo dertig als je je voelt (en in ontkenning, gedurende een jaar : )

  5. 5 Flora

    @Gewebkijk: da’s een mooie, die moet ik onthouden.

    @Saskia: tof: mijn crisis een jaar uitgesteld 🙂

    Goed idee, Rob! Dan ben ik lekker nog laaaaang geen dertig! Nè!

  6. 6 AthenaBD

    Ik hoop dat je al die dingen blijft doen en meer. Een Kitkat kun (moet!) je ook in laagjes eten. Dat is gewoon veel lekkerder. Mijn knaagdiertjes noem ik vaker moppies, muppets, schattekes of drollekes dan hun echte namen. Nou ben ik trouwens wel benieuwd: hoe heet jouw pc? En waarom hebben je fiets/auto/plantjes eigenlijk geen naam? =)

  7. 7 Flora

    @AthenaBD:
    Goed idee, van dit Kitkat. Heb je een Ferrero Rocher al eens geprobeerd? Subliem!
    Flor 🙂
    Fiets: gestolen dus naamloos,
    auto: Yarisje
    plantjes: ik hou niet van binnenplanten. En tuinplanten krijgen hun namen van de vogels.

  8. 8 AthenaBD

    Oeh, een Ferrero Rocher in laagjes is voor gevorderden, daarvoor is wel enige kundigheid vereist! Ik probeer altijd eerst het nootje eruit te vissen (want die had er van mij überhaupt niet in gehoeven) via een zo klein mogelijk raampje.

  9. 9 Flora

    Haha, ik werk juist behendig naar het nootje toe 🙂 (inderdaad voor gevorderden. Prima excuus voor jaaaarenlange training)
    Eerst het chocoladelaagje, dan dat hostie-achtige spul halveren, en dan de chocopasta uit de twee dopjes.
    Blijft over: de noot. Ik eet hem op, maar aan je moppies geven is misschien ook een optie.

  10. @ AthenaBD: Flora is expert in het eten van Ferrero Rochers in laagjes. 100 op een avond als het moet.

  11. Wat dat bloggen betreft, dat kan geen probleem vormen, ik begon er pas vorig jaar en ik was toen al een aantal jaartjes de dertig gepasseerd.
    Eén iets waar ik nu pas aan denk : ik heb in geen jaren nog een Leo gegeten (ik had daar zelfs een haast rituele manier voor). Zou ik toch oud worden ? Bestaat dat eigenlijk nog, zo’n Leo ?


Geef een reactie op Lilimoen Reactie annuleren